Kärlek

Eftersom alla tjatar(två pers) så får jag väl uppdatera här då. Tycker faktiskt också att det är kul! hihi

Nästan allt är bra nu:D sååååå skönt!
Skola imon, en lektion så jag och Tilda ska nog överleva med vårt arbete om PLAN. Vi ska verkligen få alla att vilja stödja oss!

Mys med Sara igår, mycket saknat! Poker, heja Sanna och Johanna:D

Jag tycker det va bra att jag sa gårdageb och morgondagen i ordning:] haha.. stolt över mig själv:D

Älskar dig mest Erik! Du förstår nog inte hur mycket<3



Körkort!

Idag är jag så fruktansvärt lycklig, kanondag verkligen:D

Först så ska jag bluffa vart Tilda är någånstans och jag lyckas, de går på det starkt. Sedan en massa jobbtider, älskar när de ringer och vill att jag ska jobba. Sedan möts jag av Tilda i korridoren och vem har tagit körkort om inte hon! GRATTIS på dig:D <3

Efter skolan bar det en snabb sväng till synsam, kolla linser och så. Sen när vi är påväg hem till Sofie. Vem ringer om inte Synsam, de säger att mina nya bågar har kommit och jag har precis varit där. Men jag är lika glad ändå! för detta är en bra dag.
Så hem till Sofie och färga håret, blev supernöjd! Det blev inte mossgrönt, det blev perfekt:D Mitt bruna hår är nu tillbaka och det är här för att stanna!

Tilda kom och hämtade oss hos Sofie och vi fick åka en tur med henne in till stan och äta lite, mycket trevligt.

Nu är jag hemma hos min älsklng och kollar på Grey´s , det är spännande! A eller B, det är frågan? :P

Hejsvej!


Match!

Mitt i stressen av att plugga till prov så ska jag nu packa väskan och spela match i Skillingaryd :D

Önska mig lycka till ;)

Pusshej

Pappas dag

Idag har jag firat pappa lite, men även pluggat religon och städat ur garderoben. Det är lustigt hur mycket skräp och gamla saker man kan hitta, tidningar från 2005 och 2007. Har tiden verkligen gått så snabbt, det kändes nästan som att det vart igår jag läste de tidningarna. Men nu åker de i soporna, även massa annat som te.x plastpåsar jag fått när jag shoppat. Varför sparar man dessa :O Ibland förstår jag mig inte på mig själv, men det är väl inte meningen heller.

Nu måste jag verkligen plugga vidare, prov på onsdag. Nervös, vet inte riktigt hur denna lärares prov ser ut. Vad hon tycker är viktigt osv. Men hon har gett instuderingsfrågor, mycket trevligt.

Imon är det DM-match mot skillingaryd, de har två straffar mot oss eftersom vi ligger i en högre division. Hoppas det går bra. Heja oss tjejer!

Ha det så bra! :D

Lagfest

Duktiga Martina har städat sitt rum och är äntligen klar:D

Har även shoppat loss lite idag, inte bra av mig. Planerat att spara mina pengar men det blir ju aldrig som man har tänkt sig med något :P

Snart ska jag iväg till Jossan på lagfest, kommer bli kanon:D
Hoppas ni får en kanonkväll!

hejhej

Onsdag=?

Idag som alla andra vardagar vart det skola, religon är typ det enda vi har på onsdagar så det blir mkt av det på en dag. Så idag vart det genomgång av provet som vi ska ha nästa vecka, väldigt mycket grejer som man ska hålla reda på men jag har börjat fatta lite nu iallafall och det är alltid något.

Efter skolan hänkade jag Sofie upp till A6, jag har lovat mig själv att jag ska spara mina pengar men ett skärp blev det ändå:P men det fanns andra grejer som jag hoppade istället :) HEJA mig!Det blev en fika för oss också, en liten gullunge sprang runt och lekte och helt plötsligt så ger hon oss världens min och båda brister ut i skratt, så kul!

Ja som sagt idag är det onsdag och det betyder Grey´s :D Så det blir en lugn kväll och eftermiddag, kanske ska åka och kolla balklänning..

Ha det gött allla:D

Seger :D

Upp tidigt som attans idag, men det vart det värt om man tittar på fasit. Spelade SM idag, vann alla tre matcherna. Sååå himla gött är det. Så nu är vi vidare, sjukt skön känsla :D
Mötte Huskvarna, Östra och Finspång.

Efter matcherna har jag bara tagit det lugnt och taggat för skolan, NOT. Ser inte fram emot den för fem öre, hade varit kul om jag hade fått låna bilen. Men man kan ju inte alltid få som man vill är i världen, iblad får man nöja sig med att ta bussen! En bra sak med imon är studiebesök på Högskolan, det blir trevligt. PLUS att det är en dag närmre FREDAG:D

Hejdå sålänge!

RSS 2.0